Metaverse: See You on the Other Side [Versión Inglesa]



Lepas ni selain makan dengan toilet, semua benda orang buat pakai avatar je. Tak handsome tak apa, janji kayaaaa.

Boleh dapatkan VR box di sini https://shp.ee/4tjmiy3

Masukkan dan tebus promo code di Shopee untuk dapatkan lebih banyak diskaun dan cashback!
Pengguna Baru: SHPFBB12
Pengguna sedia ada: 1212PHSFB

#izzuddinismail87 #teknologi

Youtube

About Meta

Compruebe también

PRENSA DE VIDEOJUEGOS ESCLAVOS DEL CLICKBAIT | XBOX QUIERE COMPETIR | META Y METAVERSO [Versión Española]

En esta estúpida guerra de consolas a nadie le importan los juegos, sólo piensan en …

33 comentarios

  1. Mungkin akan datang kita pergi sekolah hanya guna metaverse je belajar.

  2. Tantah dajjal yang guna tecknology ni untuk cakap parent you dia boleh hidupkan pada itu meta verse Allah hualam

  3. Dunia sekarang ni pun memang hakikatnya macam mimpi atau ilusi.

  4. jap tak paham. metaverse ni hanya avatar facebook atau dia pergi gabung semua avatar platform lain (apple dan google yg speaker cakap)

  5. Jangan la Kita sokong benda macam Metaverse ni ……makin lama makin mengarut , dlm 2-3 tahun kebelakangan ni makin byk perancangan besar yg diorang ( orang Barat ) sedang lakukan …..covid 19 , vaksinasi , 5G , skrg ni pulak METAVERSE ….
    kalau org Islam Masih Lena dan tak nampak lagi tak tahu la ……

  6. Pandai sungguh dajjal ni guna teknologi utk mengkhayalkan manusia.
    Jangan nanti puasa, solat, zakat di dunia maya pun dibolehkan pulakkk..

  7. Kalau logout button hilang ha sudah tk pasal ii jadi main character😂

  8. Jadilah diri sendiri.itulah yang terbaik.patutlah dunia sekarang semakin ramai pesakit mental.mereka terperangkap di antara dua alam.realiti dan fantasi.

  9. Antara banyak² influencers yang terangkan pasal Metaverse ni, yang ni lah paling terbaik.. Kebanyakkan yang lain sembang macam tak tahu pape, Oculus/Meta Quest pun tak mention.. Aku sebagai pengguna VR Headset ni, tak pelik pun bab Metaverse ni.. Ntah kenapa ramai pulak yang pelik pastu buat teori konspirashit..

    Dah macam culture shock dah aku tengok.. Biasanya org yg jrg or x prnh main game jadi cmtu.. gamer² yang ambil tahu bab teknologi semasa + VR gamer rilek je.. Senang citer, nak lebih faham, atleast beli Oculus/Meta Quest 2 pastu baru sembang Metaverse.. VR tu bukan nye baru nak launch.. dah bertahun² dah ada.. cuma org kita ni tak minat VR gaming.. sbb tu banyak benda diorang tak tahu at last "Culture Shock" 🗿🗿🗿

  10. xbest nye nnt xkan sekola un nk kt situ? doctor cane plak? hahaha

  11. Nti kena buat doa selamat sikit sebelum lost dlm second life

  12. senang faham boleh tengok movie "Ready Player One"

  13. Metaverse cuma mmorpg games versi VR tu je. Cuma dari segi experience, VR lagi best kita guna real space untuk navigate dalam dunia virtual.

  14. Alam sebalik mata ni..Ayah pin lagi lama Rancang benda ni🤣

  15. pakai tak solat dh la kalut main benda tu

  16. Kalau tercapai metaverse, crypto confim mencanak

  17. Speaker ni pengajar Design Graphic, video pon dia ajar.

  18. Nak main boleh, tapi jangan lupa dengan realiti

  19. Mesti gempak kalau boleh lawan macam dalam cerita Ready Player One.

  20. tengok tajuk pun dah scary semacam …

  21. Next nnti kje smua dlm metaverse dok umh kt krusi hdap pc pkai boxer xya mndi smua dh bole g kje.. Hahaha..mkin cnggih dan mkin mlas 😂

  22. adakah insiden Sword Art Online bakal berlaku dimasa akan datang?

    tanya je… heeeeee

  23. Gabungan VR dan AR dah lama wujud….

  24. Coin sand merupakan metaverse🤗

  25. Nasib baik aku tua …malas nak layan Meta
    Baik aku main pacman 1980

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.